Prodej rodinné usedlosti o velikosti 4.529 m2

Cena
4 500 000 Kč
Stav nabídky
aktivní
Typ transakce
prodej
Typ nemovitosti
dům 2+kk
Vlastnictví
osobní
Celková plocha
600 m²
Vybavenost
zařízeno
Volné od
10.04.2024
Typ konstrukce
smíšená
Parcela
4 529 m²
Lokalita
Syrovín
PENB
G (>256 kWh/m²/rok)
Popis

Se souhlasem majitele nabízíme k prodeji rodinný dům o užitné ploše cca 600 m2 s rozlehlým hospodářským zázemím, velkou zahradou o celkové výměře 3.863 m2 v klidné lokalitě obce Syrovín. Dispozice domu je nyní 2+kk.

Dispozičně je dům rozdělen na obývací pokoj s vybaveným kuchyňským koutem, ložnicí, koupelnou a samostatným wc. Na rozlehlém dvoře lze vybudovat velkou terasu, parkování, bazén i venkovní zastřešenou kuchyň.

Vytápění domu a ohřev vody je řešen plynovým kotlem. Dům je napojen na elektrickou energii, je připojený na veřejný vodovod, má i vlastní pitnou vodu ze studny a splašková kanalizace je napojena do odpadní jímky na pozemku. Dům je celoročně trvale obyvatelný.
Parkování je možné před dome, v průjezdu, na dvoře, či ve stodole.
Velkou výhodou domu je rozlehlá, lehce svažitá zahrada, do které je přístup velkým průjezdem přes stodolu. U domu je velké množství přilehlých vedlejších budov, přístřešků a stodol, které lze využít jako garáže, dílny nebo letní kuchyň.

Syrovín je obec v okrese Hodonín. V obci Syrovín je dobrá občanská vybavenost – mateřská školka, potraviny, rodinný minipivovar, dětské hřiště s plážovým volejbalem, fotbalové hřiště, vinařská stezka, pořádají se zde celoročně různé akce. Přímo v obci je také Dětská skupina Čtyřlístek. Sirnaté lázně Smraďavka jsou odtud vzdálené jen 10 min autem. Syrovín se nachází cca 14 km od Kyjova a 22 km od Uherského Hradiště, kde je možné navštívit koupaliště a je zde možnost dalšího kulturního vyžití.
Více informací u makléře.

Kontakt

Minimal reality s.r.o.
info@minimal-reality.cz
Brno, Malátova 309/2
612 00