Prodej apartmán-domku v Novém Městě na Moravě, investiční příležitost, moždost odpočtu DPH

Cena
4 450 000 Kč
Stav nabídky
aktivní
Typ transakce
prodej
Typ nemovitosti
dům 2+kk
Vlastnictví
osobní
Celková plocha
49 m²
Vybavenost
zařízeno
Volné od
01.02.2024
Typ konstrukce
dřevěná
Patro
přízemí
Parcela
242 m²
Lokalita
Nové Město na Moravě
PENB
A (0-42 kWh/m²/rok)
Popis

S výhradním souhlasem majitele Vám nabízíme prodej investičního apartmánu o dispozici 2+KK s terasou o velikosti 49 m2 + pozemek 193 m2. Parkování pro dvě auta je zajištěno na vlastním pozemku u apartmánu.
Celý projekt byl kolaudován v roce 2019.
V duchu minimalismu je řešen jak interier, tak i venkovní vzhled domu. Francouzská okna propojí interier s okolní přírodou a zajišťují maximální světlost a vzdušnost uvnitř domu.
Apartmán je orientován na jižní stranu, součástí je také terasa a malá zahrádka s krásným výhledem. Kompletní vybavení je samozřejmostí ( myčka, trouba, varná deska, rychlovarná konvice, kuchyňské potřeby, nádobí, jídelní stůl, skříně na ukládání, rozkládací pohovka, stůl, 4x židle, v ložnici manželská postel, stolky, dostatek úložných prostor).
Optický kabel zabezpečuje rychlé připojení k internetu, k dispozici je také wifi a televize s programovou nabídkou. Bezplatné wifi.
Dispozice stavby:
- obývací pokoj s kuchyňským koutem 18,82 m2,
- ložnice 12,23 m2,
- koupelna společná s WC 4,6 m2,
- zádveří 3,96 m2.
Technologické vybavení: Celý objekt má podlahové el. vytápění, elektro-bojler se zásobníkem vody, řízenou ventilaci, zabezpečení elektronickým hlídacím systémem.
V areálu je k dispozici společná kolárna, lyžárna, přípojka na dobíjení elektrokol.
V případě zájmu můžete využít služeb firmy která zajišťuje rezervační systém, úklid a sevis pro některé z okolních apartmánů. Tato firma Vás ráda blíže seznámí se svými službami.
Pár minut na kole se nachází Vysočina aréna, kde můžete vyzkoušet tratě, kde se prohání nejlepší sportovci v Biatlonu, Běhu na lyžích a Horských kolech. Za pouhých 10 minut chůze dojdete k překrásnému přírodnímu koupališti. Po sportovním výkonu můžete relaxovat v nových městských lázních s bazénya sauna centrem.
Určitě využijete i stovky kilometrů cyklistických cest.
Apartmán je situován v blízkosti autobusové a vlakové zastávky, obchodů (LIDL, BILLA, PENNY), i renomovaných restaurací, a pohodových kaváren.
Apartmán je koncipován jako místo pro odpočinek celé rodiny. Najdete zde vše potřebné k odpočinku a v létě oceníte posezení na terase. U dveří nasednete na kolo, nebo o pár desítek metrů dál do lyžařské stopy a můžete se oddávat krásám a velmi nadstandardním sportovním možnostem, které Nové Město na Moravě nabízí.
Vlastníkem apartmánu je firma, je možnost nárokovat odpočet DPH při koupi.
Uvedený makléř Vám rád apartmán předvede a zodpoví další otázky.

Kontakt

Minimal reality s.r.o.
info@minimal-reality.cz
Brno, Malátova 309/2
612 00