Prodej RD 5+1, Pozořice, zahrada, samostatně stojící RD, garáž na dvě auta

Máte podobnou nemovitost k prodeji či pronájmu?

Ozvěte se nám.

Stav nabídky
reference
Typ transakce
prodej
Typ nemovitosti
dům 5+1
Vlastnictví
osobní
Celková plocha
291 m²
Vybavenost
částečně zařízeno
Typ konstrukce
cihlová
Patro
2. patro
Parcela
1 523 m²
Lokalita
Brno
PENB
C (83-120 kWh/m²/rok)
Zrealizováno
Popis

Se souhlasem majitele nabízíme k prodeji rodinný dům 5+1 s dvojgaráží a krásnou rovinatou zahradou v žádané lokalitě. Dům se nachází ve vzdálenosti 15 min od centra Brna v klidné části obce Pozořice.
Jedná se o samostatně stojící, patrový dům v krásném a klidném prostředí s jižně orientovanou terasou a zahradou. Příjezd k domu je přes dálkově ovládanou posuvnou bránu.

Celková užitná plocha domu je 291 m2, pozemek kolem domu včetně zahrady má 1523 m2.
Dům prošel rozsáhlou rekonstrukcí s přizváním známého brněnského architekta Davida Taslera, který otevřel jižní fasádu do zahrady a propojil obytné prostory dle současných trendů.

Rekonstruována byla: voda, topení, zateplení fasády a střechy, okna a dveře. V domě jsou Euro-okna z meranti masivu, v přízemí jsou okna z bezpečnostního skla. Dále jsou v domě nové stupačky v mědi, nové radiátory s termohlavicemi a dvojitá cirkulace teplé vody. Ve vstupu do zahrady a v jídelně je podlahové vytápění. Elektrické rozvody jsou v mědi. Dům je napojen na zabezpečovací zařízení.

Dům je rozdělen na tři nadzemní podlaží se dvěma vchody, kdy první vchod do domu je řešen ze strany ulice, který vede do haly se schodištěm, které propojuje všechny tři podlaží a druhý vchod je řešený ze zahrady, který vede do předsíně u jídelny v 1.NP.

V 1.NP se nachází prostorná kuchyně s prosklenou jídelnou s výhledem na terasu. Dále pokoj pro hosty se šatnou, koupelna s toaletou, prádelna s kotelnou a bývalý sklad na uhlí.
Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou, elektrickým sporákem, myčkou a americkou lednicí. Kuchyně je propojena vzdušnou jídelnou, ze které je možnost vstupu dvojitými posuvnými dveřmi na velkou terasu a zahradu.

Zahrada je velice prostorná a nabízí mnoho možností pro sportovní aktivity, grilování a relaxaci ve stínu vzrostlých stromů. Je i ideálním místem na vybudování bazénu.
Zahrada má tři okruhy automatického skrytého zavlažování.
Zalévání je prakticky vyřešeno z vodní nádrže, která je doplňována dešťovou vodou a ze studny.

V 2.NP se nachází vstupní hala, prostorný obývací pokoj s lodžií a prosklenou galerií s krásným výhledem na zahradu. Obývací je velice prostorný a slunný. Odstínění je jižní fasády z galerie řešeno automatickými žaluziemi (senzory na světlo a vítr) s dálkovým ovládáním. Severovýchodní strana je odstíněna posuvnými žaluziemi na lodžii. Z galerie je krásné točité schodiště, které spojuje obývací pokoj s jídelnou.

Ve 3.NP se nachází hala se vstupy do třech ložnic a koupelny. Ložnice orientovány do klidné ulice disponují vstupy na prostornou lodžii. Poslední ložnice má krásný výhled na zahradu a přilehlé okolí.
Koupelna v tomto podlaží je vybavena rohovou vanou, toaletou a umyvadlem.

Obec Pozořice nabízí občanskou vybavenost jako je školka, základní škola, lékař, pošta, obchody, pohostinství, cukrárna a služby.
Dostupnost do Pozořic zajišťují autobusy IDS JMK.
Tato lokalita je vyhledávána zejména pro klidné žití v přírodě a výbornou dostupnost do centra Brna.
Více informací u makléře.

Kontakt

Minimal reality s.r.o.
info@minimal-reality.cz
Brno, Malátova 309/2
612 00