Prodej bytu 4+kk o velikosti 93 m2, balkony 10 m2, zahrada 181 m2, garáž

Máte podobnou nemovitost k prodeji či pronájmu?

Ozvěte se nám.

Stav nabídky
reference
Typ transakce
prodej
Typ nemovitosti
byt 4+kk
Vlastnictví
osobní
Celková plocha
168 m²
Vybavenost
částečně zařízeno
Typ konstrukce
cihlová
Patro
1. patro
Parcela
250 m²
Lokalita
Moravany
PENB
G (>256 kWh/m²/rok)
Zrealizováno
Popis

Se souhlasem majitele nabízíme k prodeji byt (½ RD) se zahradou 181 m2, na pozemku o celkové ploše 250 m2 v Moravanech u Brna. Dům se nachází v klidné lokalitě s výbornou dostupností do centra Brna. K prodeji je bytová jednotka 4+kk o velikosti 93 m2 + dva balkony o celkové velikosti 10 m2. Součástí prodeje je garáž o velikosti 19 m2 a sklepy o celkové rozloze 46 m2.
Cihlový dům byl postaven v roce 1984, v roce 2012 prošel revitalizací - zateplení domu, výměna plastových dveří a oken včetně žaluzií.
Byt 4+kk se nachází v II.NP, z chodby je vstup do obývacího pokoje s krbem a kuchyní. Kuchyňská linka je nová, dělaná ve vyšším standardu a vybavena vestavnými spotřebiči značky BOSH (plynový sporák, myčka, kombinovaná horkovzdušná trouba s mikrovlnnou troubou, lednice) a digestoří s odtahem ven. Z obývacího pokoje je vstup do pokoje s balkonem zaskleným bezrámovým posuvným systémem a výhledem do zahrad. Koupelna je vybavena umyvadlem, vanou, sprchovým koutem a připojením na pračku. Toaleta je zvlášť. Z chodby, kterou od obývacího pokoje oddělují posuvné dveře je vstup do pokoje s výhledem do zahrady a do ložnice s výhledem do klidné ulice.
V suterénu RD se nachází garáž o rozměrech 6 x 3,1m. Garáž lze předělat na byt 1+kk, nebo na prostory ke komerčnímu využití.
Bytová jednotky je vytápěny plynovým kotlem, který je v suterénu domu, kde se nachází i zásobník na teplou vodu. Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě, kanalizace do řádu.
Parkování je možné na sjezdu do garáže nebo na ulici před domem.
Obec Moravany leží na JZ od Brna (cca 5 km od centra). Jedná se o klidné a pohodové bydlení v zástavbě rodinných domů. V obci je veškerá občanská vybavenost (školka, škola, lékař, obchod, pošta). Byt je volný ihned. Pro bližší informace a domluvení prohlídky kontaktujte makléře.
S ohledem na legislativní požadavek je nemovitost označena v energetické třídě G, což neznamená, že do této energetické třídy opravdu patří.

Kontakt

Minimal reality s.r.o.
info@minimal-reality.cz
Brno, Malátova 309/2
612 00